Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (7.18 secunde)
Cum voteaza ultimii plecati din PDL Senatoarea Mihaela Popa, care a trecut recent la PNL, s-a declarat foarte dezamagita de actualul Guvern. ... Erau asteptari foarte mari pentru multi oameni, dar au dezamagit", a spus Popa, contactata de gandul.
In orice vagauna exista un popa. Unde-i popa e si biserica. Unde-i biserica sigur sunt niste moaste. Nu trebuie sa uiti ca evlavia are mare trecere in prostime.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Banca Nationala a Romaniei se asteapta, in acest an, ca totalul investitiilor straine directe sa se situeze intre 2,3 si 3 miliarde de euro, asta dupa ce, anul trecut, marile privatizari, cum ar fi cumpararea Petrom de catre OMV, au ridicat indicatorul la circa trei miliarde de euro, a declarat, la Viena, viceguvernatorul BNR Cristian Popa.
Pornind de la obiectivul de 7% asumat de Guvern si de Banca Nationala a Romaniei pentru acest an, banda de variatie ar putea fi reprezentanta de intervalul 5,5 - 8,5%, a declarat viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Cristian Popa, intr-un seminar despre tintirea inflatiei organizat de Banca centrala.
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Romania a castigat procesul cu Noble Ventures, fostul proprietar al CSR Resita care a dat statul roman in judecata ca urmare a anularii privatizarii, a declarat, citat de Mediafax, avocatul Cornel Popa.
"Tinta de inflatie in Romania pentru 2006 ramine aceeasi cel putin pentru moment, de 5%, +/-1%", a declarat, ieri, viceguvernatorul BNR, Cristian Popa.
Directorul tehnic al Directiei Silvice Dolj, Florian Popa, spune ca in 2006, numai din vanzarea cotei de masa lemnoasa pusa la dispozitie de Romsilva, institutia si agentii economici cumparatori ar trebui sa vireze la fondul de mediu circa 3,9 miliarde de lei vechi.
In prezent, in judetul Dolj nu exista nici o ferma care sa practice agricultura ecologica, insa avem inregistrate doua cereri in acest sens", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Silvicultorii trebuie platiti pentru serviciile asigurate", a precizat Florian Popa, director tehnic in cadrul Directiei Silvice Craiova. ... Numai asa organele de control pot fi convinse de bunele intentii si nu vor aplica sanctiuni", a incheiat Florian Popa.
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Cornel Popa, spune ca un astfel de demers este binevenit, dar ca, pentru a se concretiza, trebuie ca taranii cultivatori sa se informeze mai intai despre conditiile in care pot exporta cereale.
Pentru a fi atestate, acestea trebuie ca un an cel putin sa comercializeze produse in valoare de minimum 10.000 de euro", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj, institutia prin care MAPDR atesta grupurile de producatori.
Potrivit celor precizate de Florian Popa, director tehnic al Directiei Silvice Dolj, in judet exista la ora actuala 233 de cantoane. ... Nu stiu de cate disponibilizari se poate vorbi, pentru ca mai sunt destule suprafete solicitate de validat de catre comisiile de fond funciar", a precizat Popa.
Potrivit liderului de sindicat de la Electrocentrale, Mihai Popa, reducerea de personal se va face in urma casaarii unor instalatii din cadrul unitaatii, care nu mai sint functionale.
Aceste adeverinte au avantajul ca banii nu se scurg in alta parte, decat in agricultura", a declarat Cornel Popa, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
"Acum, subventia la motorina se asociaza cu subventia de 150 RON pentru fiecare hectar de teren arabil cultivat in aceasta toamna, subventie acordata prin APIA Dolj", a adaugat Cornel Popa.
Eu nu pot sa negociez daca nu cunosc citi bani am pentru salarii”, ne-a declarat directorul Pietelor, Emil Popa. ... “Vor fi acordate majorari salariale, dar vom stabili procentul dupa ce se va face o analiza economica a activitatii societatii pe acest an”, ne-a mai spus Emil Popa.
Potrivit liderului sindicatului din cadrul Electrocentrale Galati, Mihai Popa, conducerea Termoelectrica si liderii sindicatelor de la unitatile producatoare de energie termica primara aflate in subordinea societatii nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste valoarea fondului de salarii alocat pentru anul 2007.
Directorul DADR Dolj, Cornel Popa, sustine insa ca nu este nimic in neregula cu platile facute catre firmele omului de afaceri Mihai Anghel. ... Daca nu se gaseste hartiuta, o sa trebuiasca sa recuperam banii de la beneficiar", a declarat Popa.
google-analytics.com